Фондът за лечение на деца в чужбина отпуска средства за малката Бети от Кюстендил

Фондът за лечение на деца в чужбина ще отпусне средства за лечението на Бети, която трогна десетки кюстендилци през последните дни.

Детето страда от левкмия, вследствие на която са настъпили усложнения. За набирането на средства беше сформирана фейсбук група „Да помогнем на Бети”. В почти всеки магазин в града вече има поставени и кутии за дарения.

Одобрена сума за лечение на 2-годишното момиченце в чужбина е 137 000 евро.

Остава да се съберат още 200 000 евро за трансплантация на костен мозък.

"След хубавите снимки на Бети, следват и хубави новини. Имаме одобрена сума от 137 000 евро от Фонда за лечение на деца в чужбина. Това е сума, която ще покрие 6-месечното първоначално лечение на Бети, първа успешна крачка, която ще я подготви и отведе до следващият етап - трансплантация на костен мозък, за която ще трябва да съберем 200 000 /двеста хиляди/ евро. След това Бети ще е напълно здрава. Затова приятели нека останем заедно, нека да не спираме доминото от добрина, любов, съпричастност и разбирателство. На всички подали ръка ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ, всяка детска усмивка си струва, нали?!?!”, пишат приятелите на малкото момиченце във Фейсбук.

Всеки, който има възможност може да помогне на Бети. За целта има разкрита сметка в Общинска банка.

ЕЛИЗАБЕТА КАЛОЯНОВА ДИМИТРОВА:
ОБЩИНСКА БАНКА АД
BG16SOMB91301056393701
BIC SOMBBGSF

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//