Двама са задържани за нападението на мъж под Бузлуджа, пострадалият е кримка

Снимка: Infomreja.bg

Към момента властите смятат, че става въпрос за инцидент от битов характер

Двама са задържани за нападението на мъж под Бузлуджа, мотивите все още се изясняват. Към момента властите смятат, че става въпрос за инцидент от битов характер. 

"Мъжът е откаран с превоз на задържаните, малтретиран е, бит. Има множество прорезни рани, една от които дълбоко в коремната кухина. Бил е вързан с подръчни материали за дърво и изоставен", каза окръжният прокурор Дичо Атанасов. 

Първоначално пострадалият се е опит да представи лъжлива версия на властите, съобщава Нова телевизия. 

"Първоначално се опита да подведе колегите, казвайки че се е запознал с нападателите си същия ден. Били са в района на гарата в Казанлък, употребявали са алкохол, после са го натоварили в автомобил", обясни директорът на МВР-Стара Загора ст.комисар Николай Колев. 

Свидетел на случилото се разказва, че пострадалият е споделил, че познава нападателите си. 

"Имаше две спрели коли на мястото на инцидента, които първи са подали сигнала. Човекът беше вързан на земята, гледката беше страшна", споделя Анатолий. 

Към момента пострадалият се намира в болницата в Казанлък, без опасност за живота си. Направена му е тежка операция. Пристигнал е премръзнал,  в изключително лошо състояние. И тримата участници в инцидента са криминално проявени, а пострадалият е лежал и в затвора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5