Двама от Мусомища и 47-годишен от Петрич са задържани за притежание и отглеждане на канабис

Снимка: МВР, архив

В хода на проведена акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, са задържани за 24 часа в РПУ Петрич и Гоце Делчев три лица, срещу които са образувани досъдебни производства.

Вчера при извършена полицейска проверка от служители на РУ Петрич в къща и прилежащо към нея дворно място са открили и унищожили 30  броя засадени тревисти растения, които при тестването са реагирали положително на канабис.

Унищоженото количество наркотик е около 500 грама и е намерено в къща и дворно място, обитавани от 47-годишният Д.Т. от Петрич.

Тази нощ около 03:20 часа в района на ул. Дунав в Гоце Делчев униформените са арестували и прибрали със заповед до 24 часа 22-годишният Б.Г  от  съседното на града село Мусомища и 27-годишният К.М от Гоце Делчев.

При извършената полицейска проверка в 22-годишният Б.Г. от Мусомища униформените са намерили и иззели около 7 гр. зелена тревиста маса, която след направеният полеви тест е реагирала положително на канабис.

От РУ Гоце Делчев съобщиха, че акцията по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//