ДТ „Никола Вапцаров“ със специална изненада за любителите на театъра, любовната проза и виното

Снимка: Infomreja.bg, архив

С театър на открито ДТ „Никола Вапцаров“ изпраща 101 театрален сезон

С три вечери под открито небе в парк Бачиново (зоната за барбекю) екипът на театъра очаква своите зрители, за да изпратим заедно сто и първия театрален сезон и да посрещнем лятото.

Театър в парка – Една романтична пролетна вечер в парк Бачиново с джаз, чаша вино и любовните писма на Фрида Кало, Антон Чехов, Джеймс Джойс, Пейо Яворов и други велики личности.

„Послепис“ е компилация от най-съкровените обяснения в любов, най-интимните помисли и най-поетичните раздели на някои от най-великите таланти в световната история.

Участват актьорите от Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград: Албена Чобанова, Биляна Дилкова, Гергана Цакова, Мариана Бонева, Недиляна Павлик, Божидар Йорданов, Иван Николов, Йордан Ангелов, Кънчо Кънев, Нено Койнарски

Силните думи на великите личности ще останат в съзнанието, а емоционалното преживяване ще бъде подсилено от музикалното изпълнение на изключително талантливия Лъчезар Кацарски.

Театър в парка „Послепис“ ще се изиграе в три вечери от 21:00 часа, с които Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград завършва своята програма за театралния сезон – 25, 26 и 28 юни 2021 г.

Съобразно действащите противоепидемични мерки, местата са ограничени – по 60 места за всяко от представленията. Зрителите могат да закупят своите билети от касата на театъра (всеки делничен ден между 10:00 и 19:00 ч.), онлайн в entase.bg или на място, преди представлението (при наличие на свободни места).

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK