Директорът на СУ-Кърджали, Маргарита Башлиева-Панова: Весела Коледа и щастлива Нова година!

Бъдете здрави, вдъхновени, вярвайте, че духовността е пътеводител за прекрасно бъдеще!

Честито Рождество Христово и щастлива Нова година!

Уважаеми българи,

Уважаеми съграждани, скъпи колеги и родители,

Скъпи ученици, на всички вас, които избрахте да сте последователи на големия български художник – Владимир Димитров-Майстора, прославил България по света, искам да ви пожелая да бъдете духовният светилник не само на родния Кърджали, но и на Родината ни!

Вие следвате неговите пътеки с магията и духовността на българската история и традиции с вашите заложби и изявени таланти още отсега и вие ще сте гордост за страната ни, защото достигате върхове на изящност във вашите творби, с усмихнати цветове, както ни завеща Майстора.

Затова най-напред се обръщам към вас: Бъдете здрави, вдъхновени, вярвайте, че духовността е пътеводител за прекрасно бъдеще!

Колеги, вашият професионализъм и всеотдайност, висококачествената ви подготовка ни изведе напред във времето и ние сме утвърден образователен център с много завоювани успехи в спорта, литературата и с уникалната магия от музика и картини, които вдъхновяват всички.

Нашите родители всеки ден ни подкрепят в нашата работа и именно на вас дължим постиженията си във времето, в което живеем.

По този повод ви пожелавам: Бъдете благословени, бъдете здрави, бъдете дълголетни и всеотдайни, както и досега! Вярвайте в новите ни успехи и те ще пребъдат!

 

Маргарита Башлиева-Панова

Директор на СУ „Владимир Димитров-Майстора“ – гр. Кърджали

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//