Дамите от ГЕРБ учредиха клубни структури в Бобов дол, Кочериново и Невестино

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

След Кюстендил и Бобошево, дамите от ГЕРБ създадоха свои клубни структури и в общините Бобов дол, Кочериново и Невестино. На учредителните събрания присъстваха Михаела Крумова - член на НИС на ЖГЕРБ и областният клубен ръководител Реонита Йорданова.

(Антония Райчева бе номинацията за общински клубен ръководител в Бобов дол. Тя е на 33 години, несемейна е и е завършила финанси. За клубен секретар бе избрана Румяна Васева.

"В лицето на тези две дами структурата печели едни креативни, много дейни и отговорни ръководителки. Те са с нас от самото начало на създаването на ПП ГЕРБ в Бобов дол и са ни подкрепяли във всички инициативи", заяви общинският координатор и областен клубен секретар на дамите Росица Борисова.

За лидер на дамската организация в община Кочериново бе избрана Таня Григорова. Таня е педагог по образование и преподавател в местното школо. За клубен секретар бе номинирана Даниела Календерска.

В Невестино номинация за общински клубен ръководител получи Катя Петрова, а за клубен секретар бе избрана Йорданка Димитрова. Димитрова е и председател на ГЕРБ в община Невестино.

"Новото ръководство на НИС на ЖГЕРБ има амбиция дамската организация да стане водеща структура в партията. Убедена съм, че новоучредените ни структури в областта ще заработят активно и ще бъдат полезни за обществото с инициативността си и с каузите, които подкрепят", коментира Михаела Крумова.

Тя сподели, че до края на месец юни предстоят събрания и в общините Дупница, Сапарева баня и Рила.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK