Цветан Цветанов на частно парти в "Шапковата къща" в село Делчево

Цветан Цветанов, снимка: infomreja.bg, архив

Собственикът на известната "Шапкова къща" в гоцеделчевското село Делчево - бизнесменът Георги Шапков, днес следновогодишно посрещна в собствената си механа вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, научи ИНФОМРЕЖА.

От рано сутринта специализирана техника и работници разчистват от преспи и заледявания планинския път до китното село. Почистен е и паркингът пред атрактивния комплекс на благоевградския бизнесмен с корени от Делчево.

Министър Цветанов пристигна в курортното село към 15.30 часа днес с охрана от НСО. Домакините обявиха, че посещението е частно и отказаха да дадат повече информация на медиите.

Освен партийната идея вицепремиерът и Георги Шапков ги свързва и добро приятелство, твърдят запознати. Цветанов е чест гост на "Шапковата къща", където се организират закрити партийни срещи с лидери и активисти на ГЕРБ от целия регион.

По предварителна информация министър Цветанов ще пренощува в хотелския комплекс на Шапков, за да поздрави за новата година депутати и партийни лидери в Пиринско. Вътрешният министър е придружен от съпругата си и от приятеля си певец Веселин Маринов. Сред присъстващите на партито е и депутатът от ГЕРБ Георги Андонов, който беше кандидат за кмет на Гоце Делчев. Високите гости е посрещнал и кметът на с. Делчево Иван Панайотов.

 

КОМЕНТАРИ

hhhhh11:51 - 05.01.2012
за всички е ясно че шапката е главния спонсор на милиционерите от герб. какви приятели какви пет лева. що не го е канил преди 4,5 или 8 години като са били такива приятели а? дошъл е да оговарят обществените поръчки, комисионите и предстоящи платени кадрови промени в държавните институции в региона. всичко е мятане на прах в очите на бедните хорица от булгаристан
до ЗМК22:46 - 04.01.2012
Аз пък като си спомн ти ЗМК какъв боклук беше след толкова гоидини констатирам че пак си си същия
ЗМК21:13 - 04.01.2012
Като си спомня този Шапков какъв прошляк беше не завиждам на Цветнов за компанията.
kiro20:31 - 04.01.2012
Шапков или ген.Янев да станат областен управител и зам.областен за да укрепне власта на ЧЕНГЕТАТА! В екипа си да превлекат Вл.Димитров,Г.Юруков,Шушков,Паскалев и областа ще цъфне и върже! За политкомисар да се назначи другаря Причкапов и главен кадровик! Успех другари!

FACEBOOK

//