Цигарената с 1,3 млн. лв. инвестиции в община Благоевград за шест месеца

снимки: infomreja.bg

1 365 000 лева са инвестициите на цигарената фабрика в Благоевград за развитието на общината само за първото полугодие, заяви изпълнителният директор на „Благоевград-БТ“ Георги Костов по време на старта на кампания за безплатно раздаване на вода на жителите в областния център.

За последните пет години размерът на вложенията в община Благоеград от дружеството са в размер на 1 100 000 лева, направи сравнение Костов. „Община Благоевград винаги е била наш партьор и в бъдеще ще продължим съвместните си инициативи“, увери шефът на „Благоевград-БТ“.

Според него целта е цигарената фабрика в Благоевград да не се възприема като оазис, в който определени хора живеят в благополучие, а като социално отговорен партньор на Общината и в полза на гражданите.

„Ремонтите на стадиона, спортния интернат и общежитията вървят усилено и през октомври в града ще има нова и модерна спортна база, която ще могат да ползват всички деца и подрастващи. Имаме волята и ресурса да го направим“, изтъкна Костов.  

Кампанията на „Благоевград-БТ“ за безплатно раздаване на вода в горещините ще продължи седмица. На пет пункта в центъра на града ще бъдат раздавани по 200 бутилки дневно.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Димитър07:22 - 25.07.2012
Освен това наличието на камери опорочава доброто дело - да се раздава вода безплатно на гражданите в жегите. От благородно дело се превръща в PR акция. Добрините се правят дискретно, без медийна огласа, а Бог вижда всичко - това е достатъчно.
Димитър14:52 - 24.07.2012
Пак си много точен! Усети иронията в коментара ми...
Бръмбар14:36 - 24.07.2012
Димитре, думата може и да е друга - "мафия", например ;)
Димитър13:50 - 24.07.2012
Изпуснали сте думата "фабрика" в заглавието.

FACEBOOK

//