Целият випуск 2016 на СОУ-Сатовча, общинари, роднини и приятели на сем. Влайкови празнуваха абитуриентската на сина им Денис

Денис и класната му Маруся Лозанова, снимки: Infomreja.bg

С невиждан досега в Сатовчанско купон, продължил до 4 часа сутринта, повече от 200 гости отпразнуваха снощи завършването на средното образование на сина на семейство Влайкови - Денис, който е и един от отличниците на випуска, любимец на младо и старо в Сатовча и невероятен танцьор в самодейната група на местното читалище в селото. 

Прекрасният абитуриент Денис Влайков и родителите му Звезделин и Надка снощи, в красивия родопски комплекс "Дъбраш", посрещнаха над 200 гости, които до 4 часа сутринта вдигаха наздравици и изливаха като река най-искрените си пожелания за здраве, късмет и успешна реализация на абитуриента, който вече се подготвя за успешен скок с отличната си диплома във висши учебни заведения в страната, за да продължи образованието си.

Приятели на семейството за голямото им семейно събитие пристигнаха от цялата община Сатовча, Гоце Делчев, Благоевград, София, та чак и от Лом. Големия празник на Влайкови уважиха още кметът на общината Арбен Мименов, кметове на населени места, общински служители от администрацията, както и много роднини, които въпреки преклонната си възраст по нищо не отстъпиха на младите и до сутринта не се пуснаха от дългите хора в препълнения с гости ресторант на родопската перла "Дъбраш". 

Бащата на абитуриента Денис Влайков – Зведелин, е служител в община Сатовча, а майката Надка работи в шивашки цех в селото. Въпреки че семейство Влайкови е едно от обикновените семейства в Сатовча, Звезделин и синът му Денис са много уважавани в селото заради трудолюбието, човечността им и готовността им да се притекат на помощ на всеки в нужда. 

Най-емоционалната група празнуващи на големия празник на Денис Влайков бяха прекрасните му съученици абитуриенти от целия випуск 2016 на СОУ „Св. св. Кирил и Методий" – Сатовча начело с невероятната им класна ръководителка Маруся Лозанова, които до сутринта водеха хората и превърнаха празника на Денис в истински спектакъл, на който се насладиха всички гости. 

До абитуриенския бал всички випускници поотделно ще празнуват със семейства и роднини успешното си завършване на средното образование, на които всички отново ще бъдат част от хубавите семейни празници заедно с прекрасната им класна Маруся Лозанова. 

19 абитуриентски семейни празници тази година събират в Сатовча роднини, приятели и съвипускници на пищни тържества, а след бала невероятният 12-и клас на Маруся Лозанова заминава на екзотична екскурзия в Турция. 

Талантливите певичи от специално наетия оркестър, заразени от настроенията на абитуриенти и гости, в един момент предадоха микрофоните на колегите си от оркестъра и учителя си по музика в сатовчанското училище Наум Странджев и поведоха хората.

Голямата изненада на приказната абитуриентска на Денис бе подаръкът, който му направи софийската фирма "Торнадо", а именно - мощна имного красива заря, която ще се помни с години, както и незабравимата празнична нощ по случай отличното завършване на средното образование на Денис Влайков.

”Организирахме този голям семеен празник, за да споделим радостта си с всички наши роднини, приятели и колеги и най-вече да благодарим на Денис за това, че порасна, без да ни създава никакви проблеми, за уважението и любовта, която ни дава, и най-вече, че в него виждаме с всеки изминал ден един млад, съвестен и много трудолюбив човек, който ще бъде полезен най-вече на себе си в живота и на когото и ние, родителите му, ще можем да разчитаме на стари години. 

Дано където и да го прати животът в бъдеще, да му е здраве и най-вече се молим за това той да запази добродетелите си, които има", споделиха Звезделин и Надка Влайкови. 

 

Абитуриенти от випуск 2016 заедно с класната им Маруся Лозанова, снимки: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Майката на Денис / със синята рокля/, снимка: Infomreja.bg
Абитуриентът Денис и щастливият му баща Звезделин Влайков на хорото, снимка: Infomreja.bg
Въпреки ангажираността си с посрещането и настаняването на многото гости, бащата на абитуриента Звезделин Влайков намираше време да грабне красивия букет и да поведе хорото, снимка: Infomreja.bg
Общинският съветник от Гоце Делчев Димитър Балтаджиев заедно със съпругата и сина си също уважи празника на семейство Влайкови, снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK

//