Борисов за Хекимян: Шансовете му са огромни, има огромен екип

Снимка: Infomreja.bg

Запитан дали подарява кметското място на ПП-ДБ, Борисов отрече

 „Казах ви, че търсим кандидат – нестандартен, ведър, умен, познаващ политическата система, умеещ да работи в екип”, каза Борисов.  

„Шансовете му са огромни, има огромен екип”, допълни Борисов.

Той отхвърли и съмненията относно новините в медията, които Хекимян ръководеше доскоро. „Ако някой е работил толкова срещу ГЕРБ колкото тези телевизии … Да ви напомня ли протестите, които Божков каза, че е управлявал – кой беше водещият”, каза Борисов.

Запитан дали подарява кметското място на ПП-ДБ, Борисов отрече. „Софиянци имат възможност да избират между един умен, ведър човек, който ще поеме някаква отговорност пред тях, ако бъде избран”.

„Притесни ме изказването на Асен Василев, че на втори тур нямало да ни подкрепят. А кого ще подкрепят? „Възраждане”, БСП? И ако е така, в парламента от кого ще очакват подкрепа. Аз съм дал указания на партията на втори тур да подкрепят ПП-ДБ”, каза лидерът на ГЕРБ.

„С такава кандидатура, с широка периферия, ГЕРБ има реални шансове. Със строго партийна кандидатура щяхме да се ограничим само в партийното ядро”, каза Борисов, съобщават от новинарския сайт на Нова телевизия.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK