Борисов упражни правото си на вот: Народът ще ни подреди така, както е решил

Снимка: ГЕРБ

Премиерът Бойко Борисов гласува в Банкя

„Пожелавам честни и почтени избори, за да може народът да ни подреди така, както е решил. Аз винаги съм се съобразявал с волята му, ние водихме най-толерантната и най-добронамерената кампания, показвахме направеното и резултатите. Важно е България да продължи да бъде управлявана по европейски и да бъде стабилна“. Това заяви председателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов след като гласува.

Лидерът на ГЕРБ изказа благодарност към всички служители, ангажирани с подготовката и провеждането на изборите в безпрецедентните условия на пандемията от коронавируса.

„Изборите можеха да се проведат със седмица по-късно, ако не беше инатът на президента, виждате как намаляват случаите на новозаразени у нас и излизаме от третата вълна. Минахме половин милион ваксинирани, след една седмица щяхме да сме в доста по-добра кондиция“, посочи председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ честити днешния голям празник за католиците – Великден и добави: „Радев избра тази дата, но нека днес отвърнем на лошото с добро и да бъде позитивни“.

Бойко Борисов посочи, че за да се спазят всички изисквания за честни и прозрачни избори са осигурени и доставени в избирателните секции 9600 машини за гласуване. „Над 150 милиона ще струват изборите. И ако някой иска на няколко месеца да си даваме по 150 милиона, вместо да отиват за хората, за повишаване на доходите, за пенсиите, това е негово право“, посочи председателят на ГЕРБ.

Борисов изказа благодарност за подкрепата, която получи от своите колеги – премиери на държави членки на ЕС и от ръководството на ЕНП. „А в петък най-голямата подкрепа получихме от ЕК, която определи за България допълнителни близо 1,3 милиона ваксини на „Пфайзер“. Това е подкрепа за здравето на българите и израз на огромна солидарност към България“, каза още председателят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK