Борисов: Ще подкрепяме кабинета, но няма да си заравяме главата в пясъка за нещата, които не вървят

Снимка: Infomreja.bg

Лидерът на ГЕРБ говори пред журналисти

Нищо не се случва в цели сектори и има неработещи министри. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, пише Нова тв.

 

„Всяка вечер си говоря с Николай Денков и му казвам къде са пропуските. Казвам ги на всички. При гласуване на вот на недоверие, ще подкрепим правителството в зала, но не може да си заравяме главата в пясъка за нещата, които не вървят. Критичен съм, за да се използва времето и да работим още по-добре”, коментира той. И бе категоричен, че ГЕРБ няма да е партията, която ще свали кабинета.

Щом блокадите на АМ „Тракия” остават, въпреки подписаното и гласувано споразумение с енергетиците, явно има някакво недоверие, смята още лидерът на ГЕРБ.

„Затова днес е много важно гласуването на Закона за енергетиката в парламента. Държа това, което сме подписали, да бъде изпълнено. В момента имаме една много силна работеща законодателна власт. Всичко, което се е случило с Украйна, мина първо през парламента. В енергетиката по същия начин, за правосъдната реформа - също”, поясни Бойко Борисов.

По думите му, ако работи добре, правителството може да изкара пълен мандат.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//