Близо 400 ще са ангажираните в 43-те секции за предсрочните парламентарни избори в община Гоце Делчев

Снимки: Община Гоце Делчев

Общо 366 ще бъдат членовете на секционните комиси при произвеждането на предсрочните парламентарни избори в община Гоце Делчев на 26-и март.

Броят на секционните комиси и при тези избори се запазва 43 включително с подвижната секция, която ще посещава избиратели по домовете, подали за това заявка до 11 март, бе обявено на проведените първи консултации с представители на политическите партии и кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов.

Ръководните длъжности в секционните комисии ще бъдат както следва: ПП ГЕРБ с председатели, заместник-председатели или секретари във всичките 42 секционни комиси. БСП ще има 18, ДПС - 13, Реформаторският блок - 10.

Патриотичният фронт ще има 8 представители в ръководствата на СИК, ББЦ - 7, а "Атака" и "АБВ" - по 6.

По искане на ВМРО в изборния ден да имат свои представители във всички секции в двете мюсюлмански села Брезница и Корница, АБВ и Реформаторският  блок са се съгласили на размяна, която удовлетворява желанието на червено-черните.

Днес изтича срокът, до който всяка партия трябва да представи поименно с пълни данни и телефони за връзка представителите си в 433-те си секционни комисии.

 

КОМЕНТАРИ

Урко18:46 - 17.02.2017
Манкузо държи листа обратно и се прай че мисли.
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK