Благоевградчанка се качи в нова кола, спечелена от тотото

снимки: БСТ

Поредният лек автомобил, спечелен в играта „Втори ТОТО шанс” на Български спортен тотализатор, беше връчен днес в Благоевград. Спаска Колева получи ключовете на автомобила – Opel Astra Classic III, от директора на Районна дирекция на Български спортен тотализатор-Благоевград Светлин Бонев. Фишът с 4 попълнени комбинации на стойност 2,80 лв. донесе късмет на печелившата в 96-я тираж на СПОРТ ТОТО, проведен на 4-ти декември тази година. 

В поздравлението си към присъстващите на тържеството на площад „Македония” в града Светлин Бонев припомни, че на 9 юли тази година в Благоевград официално бяха връчени още 2 автомобила, спечелени в Петрич в 2 последователни неделни тиража, единият от които – Opel Insignia от специалния тираж, проведен на 29 май 2011г.

От старта на играта „Втори ТОТО шанс” през 2002 досега в Благоевград са спечелени 6 леки автомобила, а на територията на Районна дирекция на БСТ-Благоевград, която включва Благоевградска, Кюстендилска и Пернишка област, леките автомобили от Спортния тотализатор са 42.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK