Благоевград се превърна в столица на балканската музика по време на South West Festival

Снимка: Община Благоевград

Деспина Ванди и Деси Добрева оставиха без дъх хилядите почитатели на балканската музика

Благоевград се превърна в столица на балканската музика по време на тазгодишното издание на South West Festival.

Във втората вечер на музикалното събитие, което вече се налага като най-успешното в Югозападна България, гръцката поп икона Деспина Ванди и певицата с ангелски глас Деси Добрева успяха да докоснат многобройната публика по един емоционален и незабравим начин.

Под светлините на внушителната сцена в парк „Македония“ Деспина Ванди показа изключителна енергия, а поднесения от нея мегаспектакъл покори почитателите на гръцките ритми.

Публиката не спря да аплодира и да пее с една от най-обичаните звезди на Балканите, а и не само.

Първа на голямата сцена се качи Деси Добрева, която представи богат репертоар, включващ едни от най-обичаните песни от родната публика.

С всяко следващо изпълнение, космическият глас на българската изпълнителка завладяваше сърцата на почитателите, изпълнили пространството в парк „Македония“.

Несравнима емоция донесе моментът, в който Деси Добрева слезе сред хората и хванати ръка за ръка, всички заедно изпяха вечни български песни.

Благоевград посрещна хиляди гости не само от България, но и от съседни държави, пропътували стотици километри, водени от любовта към балканската музика.

По време на фестивала не липсваше и отлична организация. Сигурността на гостите бе гарантирана, а хубавото време допринесе за комфорта на всички присъстващи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK