Бащата на убитата жена до Къро: На жена и деца не се посяга. Нечувано е дори за мафиотските среди

Снимка: Слава

Научава за смъртта на дъщеря си от служител в дома на дъщеря си

През седмицата стана ясно, че четирима българи са застреляни в Кейптаун. Сред тях е издирваният с червена бюлетина на Интерпол Красимир Каменов - Къро и съпругата му. Специално пред NOVA говори бащата на убитата Гергана Кочанова - съпругата на Красимир Каменов-Къро. Това е големият български плувец от миналото Петър Кочанов, който сега живее в Съединените щати.

Петър Кочанов е един от най-добрите български плувци през 70-те и 80-те години на миналия век. Научава за смъртта на дъщеря си от служител в дома на дъщеря си. 

"Тя беше най-добрия човек за мен, най-красивата жена. Загубата е огромна. По принцип е казано, че жените не трябва да се закачат. И децата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи. Това мога да кажа", споделя той. 

Гергана Кочанова е била модел. През 2007а година заминава на снимки в Чикаго където се ражда първият й син Красимир – кръстен на баща му.

"Сега внучето ми изпраща снимки. И казва "Най-добрата майка на света". Не мога да спра да плача…за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-добрият човек. Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прекрасни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е. Имам само една дъщеря. Нямам 2,3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, голяма любов. Мъката е огромна", категоричен е Кочанов. 

Съкрушеният баща е шокиран от жестокостта на убийствата и погазването на неписани закони дори за мафиотските среди. "Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но много предатели. Всички са предатели. Всички искат власти и пари. Както и в политиката, така и в това". 

Тази година Петър Кочанов отпразнува 60-и юбилей. Издържа се като шофьор и сега се притеснява как ще се грижи за трите деца, останали сираци. "От бизнеса нищо няма да остане. В България, неговият бизнес, нищо няма да остане. Никой не разчита на това. Всичко свърши. Край.

Ще го разграбят. Да. Ненапразно казвам, че всички около него бяха предатели. Всички. Той беше сам срещу всички. Това беше. Но беше голям мъжкар. Голям мъжкар. Много си обичаше децата", твърди Кочанов. 

И допълва: "Защо жена? Защо жена? Какво общо има тя? Какво може да направи тя? Тя е един красив и добър човек. Нищо повече. Никаква власт няма, не може да вземе никакво решение, от нея нищо не зависи. Защото посягат на нея? Все пак в последните 100 години не вярвам да има такъв случай в историята, не само в България, но и в Африка, Русия, Италия, в Америка. Няма такъв случай. От нея нищо не зависи. Абсолютно. Той си решаваше всичко сам". 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK