Банско и Пирин ГД изтеглиха късата клечка, Септември ще пътува до Козлодуй

снимка: Община Банско, архив

ФК "Банско" ще играе приема на стадион "Св. Петър" тима на Левски в 1/16 от турнира за купата на България. Двата отбора се срещнаха в предното издание на турнира. Тогава сините се наложиха с 3:1 и продължиха в следващата фаза. Сега домакините са амбицирани за нещо повече от почетна загуба срещу 25 кратния победител в турнира.

Малко по на юг Пирин Гоце Делчев също приема отбор от елита, Черноморец Бургас. Двубоят се очаква с голям интерес, тъй като неврокопчани се намират в добра форма, като доказателството за това е първото място на тима във временното класиране на Западна Б група.

Черноморец Бургас е постоянен в изявите си от началото на сезона в А група и заема 3 място във временното класиране, само на три точки зад лидера Лудогорец Разград. Най- голям късмет от регионалните отбори извади Септември Симитли. Момчетата на Стефан Гошев ще гостуват на Ботев Козлодуй, който се подвизава в Северозападна В група.

В предния кръг Септември отстрани друг тим от тази група Локомотив Горна Оряховица, сред победа с 3-0 като гост. Ботев Козлодуй, обаче се представя далеч по – силно от Локомотив и заема трето място с 28 точки. В Ботев играят двамата братя Каптиеви, а наставник е Предраг Пажин.

Ето и останалите двойки в турнира: 

Чавдар (Етрополе) - Локомотив (Пловдив)
Етър (Велико Търново) - Нефтохимик (Бургас)
Миньор (Перник) - Черно море (Варна)
 

Берое (Стара Загора) - Лудогорец (Разград) 
Видима- Раковски (Севлиево) - Светкавица (Търговище)
Славия - ЦСКА
Калиакра (Каварна) - Локомотив (София)
Ботев (Пловдив) - Ботев (Враца)

Спортист (Своге) - Литекс
Спартак (Плевен) - Любимец 
Добруджа - Несебър
Верея (Стара Загора) - Сливнишки герой (Сливница)
Тунджа (Ямбол) – Монтана

Мачовете ще се играят на 23 ноември (сряда) от 13:30 ч. Следващият жребий ще се тегли веднага след тях - на 24 ноември (четвъртък) отново в 11:30 ч. 

     

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//