32-годишна жена от Дебрен е с опасност за живота, пътувала в катастрофирал лек автомобил

Снимка: Infomreja.bg

Катастрофирали са също мотоциклетист от Велинград и шофьор на лек автомобил от село Сливница

На 3 август около 16.10 часа, при ясно и сухо време, в село Дъбница, община Гърмен, правоспособен водач на 47 години от Гоце Делчев, управлявайки с несъобразена скорост лек автомобил „Опел Зафира“, излиза вляво от пътното платно и се удря в дърво.

В резултат на възникналото ПТП е пострадала возеща се на задната седалка в лекия автомобил 32-годишна жена от село Дебрен, която е получила контузно - разкъсни рани на главата и комоцио. След извършен преглед тя е настанена в МБАЛ – Гоце Делчев, с опасност за живота.

Водачът на МПС-то  е тестван за алкохол, като пробата е отрицателна.

В РУ - Гоце Делчев, е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал 1 от НК.

Около 10.40 часа през вчерашния ден на пътя между градовете Якоруда и Разлог правоспособен водач на 32 години от Велинград, управлявяйки мотоциклет „Кавазаки“, губи контрол над МПС-то и на ляв завой пада на пътното платно.

Освен водача, който е с фрактура на подбедрица, пострадала е и пътуващата с него 40 – годишна жена, която е получила контузия в долната част на кръста. На пострадалите, които са без опасност за живота, е оказана медицинска помощ.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна.

В  РУ - Разлог,  е образувано досъдебно производство.

Също вчера, но около 11. 20 часа, на пътя между село Сливница и град Кресна правоспособен водач на 42 години от Сливница, управлявайки лек автомобил „Рено Еспейс“, отвлича вниманието си и навлиза в лентата за насрещно движение, като се удря в лек автомобил „Опел Вектра“, който е управляван от 39 –годишен неправоспособен водач от Кресна.

Пострадали леко са двамата водачи и жена, която е била в лекия автомобил „Опел“.

Всички са прегледани в Спешен център и са освободени за домашно лечение.

Пробите за алкохол на водачите са отрицателни.

Служители на РУ - Сандански, са съставили актове на участниците в ПТП-то.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK