10 отбора участват в Детския турнир по футбол „Малешево” 2012 в Струмяни

снимка: Община Струмяни

На 26 и 27 май стадионът „Малеш” в Микрево ще се превърне в спортна арена на детския футбол за деца, родени след 01.01.1999 год., в който ще участват 8 отбора от страната и два от Македония.

Турнирът е под патронажа на кмета на Община Струмяни Емил Илиев и ОС на БФС – Благоевград. Отборите са разделени в 2 групи по 5 отбора, участниците ще играят по системата - всеки срещу всеки в дадената група. Вторите отбори, класирали се в групите играят за 3-4 място, а класиралите се на първо място в двете групи играят финал.

"Домакинството на Детския международен турнир Малешево 2012  е благодарение на усилията и успехите, които постигаме в детския футбол в Струмяни", коментира  Пламен Митев, треньор на Детско–юношеската школа в Струмяни и още: "Децата от ФК „Малеш” - Микрево определено имат качества и вървят нагоре. Досега играеха в първенството с три години по-големи от тях, но когато си играят на набора 1999 -2000 се надявам да покажат най-доброто от себе си. Моите амбиции са някои от тях да се посветят на професионалния футбол, а такива спортни форуми съизмерват постиженията на децата и ги мотивират да продължат напред".

 

ПРОГРАМА И УЧАСТНИЦИ В МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЦА ДЕЦА „МАЛЕШЕВО” 2012 ПОД ПАТРОНАЖА НА КМЕТА НА ОБЩИНА СТРУМЯНИ ЕМИЛ ИЛИЕВ И ОС НА БФС – БЛАГОЕВГРАД

ГРУПА „А”

 

  1. ФК. „Пирин -2001” Благоевград – България
  2. ФК. „Академия Пандев” Струмица – Македония
  3. ФК. „Неврокоп” Гоце Делчев – България
  4. ФК. „Марек” Дупница – България
  5. ФК. „Локомотив” Дамяница – България            

 

ГРУПА „Б”

 

  1. ФК. „Пирин” Благоевград – България
  2. ФК. „Тиберия – Партизан” Струмица – Македония
  3. ФК. „Септември” Симитли – България
  4. ФК. „Малеш” Микрево – България
  5. ФК. „Вихрен” Сандански – Бълария

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//