На 58 г. почина бившият шеф на ВиК-Гоце Делчев Костадин Трендафилов

От ляво надясно: Божидар Спасов - бивш управител на ВиК - Благоевград, президентът Росен Плевнелиев и Костадин Трендафилов - бивш управител на ВиК - Гоце Делчев, снимка: infomreja.bg, архив

На 58-годишна възраст внезапно почина бившият началник на ВИК – Гоце Делчев Костадин Трендафилов. Видният активист и учредител на партия ГЕРБ в община Гоце Делчев е издъхнал тази нощ в столична клиника.

Черната вест потресе не само съпартийците му, но и целия Гоцеделчевски регион.

Костадин Трендафилов е починал вследствие на остра бъбречна недостатъчност.

"Допреди няколко дни той бе с нас по всички изяви на кампанията и по цял ден помагаше в офиса на ГЕРБ. Никой не ни уведоми, че по спешност е транспортиран в София. Едва тази сутрин разбрахме, че е починал", коментираха от партийния офис в Гоце Делчев.

Трендафилов бе отстранен от поста управител на ВиК - Гоце Делчев през юни 2013 г.

Дълги години той бе и председател на Българската федерация по ловна стрелба.

ИНФОМРЕЖА изказва своите съболезнования на близките и приятелите на Костадин Трендафилов.

 

 

КОМЕНТАРИ

12309:15 - 24.09.2014
Бог да го прости!Един многоуважаван човек с голямо сърце!
Вълкосел19:58 - 23.09.2014
Кой е този боклук дето пише само глупости тук ,каква ти е целта бе нещастник.има начини за да те установим кой си и тогава жална ти майка защото на твоята съвест сигурно тежат много грехове . Убийци ,ние от Вълкосел не сме простили .
vdm19:53 - 23.09.2014
Ехо пишете си тъпите коментари във вашата медия а не тук . Не можете да заблудите ГЕРБ с мазните си материали и с курвенското и подмолното си поведение зад гърба им . Прозрачни сте .Бог да го прости г-н Костадин Трендафилов .Поклон и светла му памет . Какъвто и да го наричате той остава един добър и съвестен неврокопчанин направил много за семейството си града ни .
fmx18:52 - 23.09.2014
Смъртта на Капинчо нека тежи на Анго Баламата, който му взе мястото във веикато. Неговите хора от греб си го съсипаха.

FACEBOOK