Междуведомствено звено в Кюстендил се бори срещу купуването на гласове

Снимка: Infomreja.bg

Задачите му са свързани с предстоящите избори за народни представители в 50-о Народно събрание и за членове на Европейския парламент

В Окръжна прокуратура – Кюстендил се проведе работна среща на местното междуведомствено звено за координация на противодействие на престъпленията против политическите права на гражданите на територията на областта, съобщават от държавното обвинение.

Задачите му са свързани с предстоящите избори за народни представители в 50-о Народно събрание и за членове на Европейския парламент от Република България, насрочени за 09.06.2024 г. с указ на Президента на Република България.

В срещата участваха административните ръководители на прокуратурите в гр. Кюстендил – окръжният прокурор Камелия Стефанова и районният прокурор Албена Разсолкова, представителите на Териториалната дирекция „Национална сигурност“ и на ОД на МВР гр. Кюстендил.

Обсъдени бяха организационните въпроси, касаещи постигането на добра координация между ведомствата и максимална оперативност при работа по преписки и досъдебни производства за престъпления против политическите права на гражданите.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//