Пирин ГД и Локо Сф със зрелищно 2:2 в Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

Пирин и Локомотив (София) спретнаха зрелищно 2:2 на старта на сезона в Гоце Делчев, съобщи sportal.bg. Домакините поведоха с попадения на Петров и Близнаков през първата част, а в края на полувремето Маркиньос получи директен червен картон за удар без топка.

По всичко изглеждаше, че срещата е предрешена, но в 55-та минута Витанов си изкара втори жълт картон и статуквото бе изравнено. Локо се възползва от тази възможност и след голове на Бибишков и резервата Костадинов през втората част се добра до едната точка.

Гостите от София започнаха по-активно в срещата, но първото попадение падна в тяхната врата. Голът вкара Георги Петров в 10-та минута, който се разписа от 2-3 метра след центриране на Петър Лазаров. На 2:0 за домакините покачи Марио Близнаков в 19-та минута. Тогава шут на Веселин Марчев не бе избит добре от стража на гостите Божидар Митрев и притичалият Близнаков я изпрати за втори път в железничарската врата.

Само 120 секунди по-късно голмайсторът Близнаков за малко не вкара трети гол за своя отбор. Локо отговори с шут на Гаджев, който излезе в аут. В 43-та минута реферът Георги Кабаков изгони халфа на гостите Маркиньос за удар без топка. Второто полувреме започна с атаки и към двете врати.

В 50-та минута Ранджелович вкара с глава, но попадението на гостуващия играч бе отменено поради засада. Пет минути след тази ситуация Витанов от домакините си изкара втори жълт картон и напусна игра.

Малко по-късно, в 61-та минута, Крум Бибишков върна едно попадение. В 71-та минута резервата Бранимир Костадинов получи пас от Крум Бибишков и изравни за крайното 2:2.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK