На 29-и септември избират нов кмет на Гърмен

Ахмед Башев посреща президента Росен Плевнелиев в село Рибново, снимка: infomreja.bg, архив

С указ на президента Росен Плевнелиев частичните избори за кмет на община Гърмен са насрочени за 29-и септември.

До нов местен вот се стигна след избора на досегашния общински управник Ахмед Башев за народен представител от ДПС в 42-рото Народно събрание.

След влизането на Башев в парламента Общинският съвет в Гърмен гласува решение с пълно мнозинство до провеждането на частичните избори Община Гърмен да бъде управлявана от посочената от Ахмед Башев негова заместничка Минка Капитанова - бивша учителка от с. Дебрен. 

На 29-и август ще бъде обявена официалната едномесечна предизборна кампания. Дотогава партиите и коалициите от общината, както и независимите кандидати трябва да се регистрират за участие в местния вот.

 

Ахмед Башев посреща президента Росен Плевнелиев в село Рибново, снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

потърпевши от дебрен03:08 - 18.06.2013
радваме се мн 4е се маха този апаш от общината допуснал е в центъра на дебрен да се отглеждат животни и развъждат ку4ета, немогат децата ни да отидат на у4илише, жените ни да се приберат в късните 4асове от работа да не говорим па за гюбре миризми бълхи ше плухне няква епидемия да доиде няква телевизия да снима да види какво 4удо е само ама апашев яде агнета и си затваря о4ите. Раз4итаме само на медиите те могат да ни помогнат
edn03:02 - 18.06.2013
edn
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK