Рими с аромат на канела: Конкурсът на ИНФОМРЕЖА обединява талантите на България

Снимка: Infomreja.bg

Изпращайте творбите си до 25 декември!

Над 200 участници с над 400 творби засипаха пощата на ИНФОМРЕЖА, а има още време до края на конкурса „Рими с аромат на канела“.

Всяка година конкурсът ни за ученици от 1-ви до 12-и клас бележи някакъв рекорд – било по креативност, било с брой участници.

„Рими с аромат на канела“ се провежда вече повече от месец, в който получихме писма от цялата страна.

Участниците са стотици, а някои от тях се представят с повече от една творба.

Конкурсът за стихотворение тази година започна на 16 ноември и остават 3 дни до края му – до 25 декември. Точно на Коледа „затваряме кутията“ с писма и започваме да четем едно по едно… Така че до 31 декември да бъдат обявени победителите…А след Нова година всеки от тях да очаква подаръци!

За тях са се погрижили нашите партньори – всеотдайни, добри, красиви… Като самия Дядо Коледа.

Проследете всичко за конкурса на www.infomreja.bg и не забравяйте да харесате и последвате страницата ни във Фейсбук: Рими с аромат на канела, където ще бъдат публикувани всички творби и несамо!

***

Както всяка година, така и през 2022 ИНФОМРЕЖА би искала да вдъхнови младите творци и да покаже таланта им пред света.

След двугодишно КОВИД прекъсване, медията ни възобновява една традиция – а именно обявяването на конкурс с награден фонд за ученици.

През годините показвахме, че добрата практика работи, а магията на Коледа подсилва желанието у всички дейни деца да изразят себе си чрез творчеството.

Чрез конкурсите „Коледа в мрежата“ и „Заедно у дома“ над 500 деца изпратиха своите разкази, картини и видеа, а в навечерието на най-топлите и семейни празници ги усмихнахме със символични награди.

С радост искаме да ви съобщим, че ИНФОМРЕЖА обявява конкурс 2022 под наслов „Рими с аромат на канела“, в който могат да се включат всички ученици от първи до дванадесети клас от всички училища в страната.

Целта е да провокираме творческия дух и да представим най-доброто, което да получи заслужено и своята награда.

Конкурсът разделя младите автори в три възрастови групи с по три призови места - на начален (1 – 4 клас), основен (5 – 7 клас) и среден (8- 12  клас) етап на образование.

Крайният срок за изпращане на творбите е 25 декември. Коледните празници (26 – 31 декември) ще бъдат времето, в което ще обявим победителите, които ще зарадваме с награди.

Условията за участие са всеки един от участниците да попълни своята КАРТА ЗА УЧАСТИЕ (изтеглете тук) и да я изпрати заедно с творбата си на e-mail: [email protected] под формата на Word, PDF или JPEG (снимков) формат. Няма ограничение за обема на творбата, както и темата му.

„Рими с аромат на канела“ търси най-талантливите ученици, чието творчество „разказва“ за актуалните теми от деня, за емоциите, за Коледа, за всеки един миг от живота.

Компетентно жури с членове: д-р Люба Атанасова (преподавател литературовед в Beijing Foreign Studies University) и д-р Александра Димитрова (репортер в ИНФОМРЕЖА, филолог) ще дадат всичко от себе си, за да оценят обективно всяка една творба.

Сертификат за участие ще получат всички млади таланти.

Конкурсът се реализира със съдействието на нашите партньори от: Община Банско, Община Благоевград, Община Разлог, Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград, Югозападно държавно предприятие, Областна дирекция „Земеделие“ – Благоевград, Областен кооперативен съюз – Благоевград, Басейнова дирекция – Благоевград. Те са важният и неизменим елемент, благодарение на който участниците ще получат красиви и полезни награди.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK