Константин Вътов пети на купа „Млад Олимпиец”, става лице на немска фирма

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

Кюстендилският състезател Константин Вътов се класира на 5-то място във финалната осмица на 2-рия етап от Националната купа „Млад Олимпиец”. Турнирът в Пловдив събра най-добрите състезатели от страната - момчета до 15 години в Пловдив. Право на участие имаха класиралите се от 1-во до 32-ро място на първия етап.

Константин победи в груповата фаза представителите на Варна и Димитровград, а на финала постигна 4 победи и допусна 3 загуби. Финалният 3-ти етап в който ще участват най-добрите 16 тенисисти ще се проведе през април 2012 година. На него ще бъдат определени 6 момчета за националния отбор.

За Константин Вътов предстои участие тази събота и неделя във Варна, където ще се играе 2-рия етап на купа  „Млад олимпиец” за момчета до 12 години.

„Целта ни ще бъде Тото да затвърди лидерството си в националната ранглиста за възрастта му. Той показа впечатляваща игра във финалната осмица при по-големите /15 год./. Победи Тодоров с 3-2 гейма, Михов и Маринов с лекота по 3-0 гейма
и вторият в крайното класиране Денис Бекир с 3-1 гейма.

Лесно бе надигран от Йорданов от Лом, но пък измъчи сериозно Димо Дочев, както и шампиона Виктор Янев. Това бе първия турнир на Константин  като лице на немската фирма за екипировка, заедно с Виктор Янев”, сподели неговият баща и треньор Паун Вътов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK