Илия Милев представи в Гоце Делчев новата си книга „Воюваха за земята българска“

снимки: Община Гоце Делчев

По повод 100-годишнината от Освобождението на град Неврокоп от османско владичество снощи в залата на читалище "Просвета" в Гоце Делчев писателят Илия Милев от с. Гърмен представи поредната си книга "Воюваха за земята българска". Новата творба на Илия Милев бе представена от поета Лъчезар Селяшки и в Благоевград.

Илия Милев е писател с  доста интересно перо, което го прави един от добрите творци в Гоцеделчевския регион. Той е издал десетки интересни и на различна тематика книги, които читателите четат буквално на един дъх.

На представянето на новата си книга Милев за поред път заинтригува и развълнува почитателите си, като искрени поздравления за доброто представяне както на новата книга, така и на човека Илия Милев получиха също Лъчезар Селяшки и главният библиотекар на читалището в с. Гърмен Бойка Пашкулева.

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов и председателят на Общинския съвет Ангел Гераксиев също уважиха представянето на книгата на Илия Милев, посветена на вековния юбилей от освобождението на Гоце Делчев.

 

снимки: Община Гоце Делчев
снимки: Община Гоце Делчев
снимки: Община Гоце Делчев
снимки: Община Гоце Делчев

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK