Корнелия Нинова заряза лозята край Дъбрава

Пиринският депутат от Коалиция за България Корнелия Нинова предпочете Трифон Зарезан пред Свети Валентин и заряза млада лозя на снежния масив край благоевградското село Дъбрава. Нинова грабна лозарската ножица и смело преряза на две пъпки лозова пръчка, демонстрирайки завидно майсторство, като пожела: „Вино и любов да има!“.

След заслужените овации на съпартийците си народният представител все пак призна, че това й е дебют и е придобила уменията си след професионален инструктаж.

Главен асистент на Корнелия Нинова бе не кой да е, а виненият бос и общински съветник от БСП - Николай Бошкилов. Именно от неговата изба „Вини Бошкилов“ бе осигурено червеното вино, с което депупатката поля младата лозя, за да бъде берекетлийска годината и с което младите социалисти почетоха край Дъбрава Трифон Зарезан – Деня на лозаря.

В ритуала с охота се включи и председателят на Младежкото обединение на БСП в Благоевград - Владимир Иванов, който също заряза лозови пръчки.

Троен бе днешният празник за областния координатор на Младежкото обединение на БСП – Благоевград – Илия Милев. Освен Трифон Зарезан и Деня на влюбените – Свети Валентин, Милев днес празнува и своя рожден ден.

30-годишнината си той сподели със съпартийците си, които направиха деня му по-специален с многото наздравици и добри пожелания. И въпреки че телефонът му не спря да звъни с честитки за рождения му ден, Милев зае отговорния пост до скарата и се грижеше за цвърчащите местни мезета.

В тон с Трифон Зарезан областният лидер на младежите опита да съперничи на Корнелия Нинова, като показа вещина с лозарската ножица, но върху пържолите.

Наред със задължителните за Трифон Зарезан червено вино и мръвка, депутатът и областен лидер Корнелия Нинова и активистите от Младежкото обединение на БСП показаха, че могат да се веселят истински и въпреки студа подкараха емблематични македонски песни.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

КОМЕНТАРИ

мислител09:20 - 15.02.2012
Да са живи и здрави всички,да е благодатна и плодородна годината! Стига с тази злоба господа! Корнелия е супер и дава тон на живота в позитивен план!
сим21:11 - 14.02.2012
МРЪСНАТА ДУЗИНА........ама верно НРЪСНАТА
ха ха ха19:16 - 14.02.2012
Опа тая свиня ли?????Тя ли зарязва??????Отиде си лозенцето на човека!!!!!!:(
TT17:06 - 14.02.2012
Няма ли нея кой да я отреже? Все още става.

FACEBOOK