ДПС-Благоевград, отпразнува "29 години заедно" във Вълкосел. Рождения ден уважи и лидерът Мустафа Карадайъ

Снимки: ДПС

Лидерът на ДПС, Мустафа Карадайъ, уважи тържеството по случай 29-ия рожден ден на ДПС-Благоевград, което се проведе в събота в сатовчанското село Вълкосел.

Домакини на събитието бяха областният председател на ДПС-Благоевград, Ведат Хюсеин, кметът на община Сатовча, Арбен Мименов, както и учредителите на ДПС от областта - Айруш Хаджи и Исмет Даилов.

Присъстваха още зам.-председателят на ДПС, Ахмед Ахмедов, евродепутатът и председател на Младежко ДПС, Илхан Кючюк, народните представители Елхан Кълков, Имрен Мехмедова, Танер Али и Ихсан Хаккъ, членове на ЦОС на Младежко ДПС, а също и кметовете на община Белица, Якоруда и Гърмен - Радослав Ревански, Нуредин Кафелов и Минка Капитанова.

В ресторанта на Вълкосел се събраха над 450 души - ръководството на партията, кметове и кметски наместници, общински съветници, членове и симпатизанти на ДПС.

Моменти от основаването на партията отпреди 29 години припомни един от учредителите й Исмет Даилов. Поздрав към празнуващите отправи и евродепутатът Илхан Кючюк.

"Хубаво е да не забравяме, че мирът и разбирателството, които днес ги имаме за даденост, някога са били цели и пожелания. 29 години по-късно ДПС продължава да бъде пример за подражание не само в политически, но и в човешки план - пример за приемственост, последователност и толерантност", заяви Кючук.

"Хубаво е да помним историята и да се поучаваме от собствените си грешки, за да вървим напред. ДПС е единствената партия, която създава условия за приемственост и далечни хоризонти, защото има платформа, визия и отговорност. Държавата има нужда от ДПС. Нещо повече - другите партии не са на нашето ниво и безотговорно поставят на риск и мира, и демокрацията в страната", отбеляза в словото си лидерът Мустафа Карадайъ.

Той отправи призив към местните активисти на ДПС за пълна мобилизация на предстоящите европейски избори, като изтъкна важността им. 

На финал своеобразният домакин на празненството, кметът на община Сатовча - Арбен Мименов, подари от името на Областния съвет на ДПС на председателя Карадайъ красива дърворезба - дело на Ахмед Избищалиев от Годешево, а на заместник-председателя на партията - Ахмед Ахмедов - картина от пясък на самоукия художник от Сатовча, Цветан Кавраков.

По-рано през деня представители на ръководство на ДПС заедно с евродепутата Илхан Кючюк бяха сред официалните гости на Зимния празник "Белица-Семково", който се проведе в красивия планински курорт над Белица.

 

КОМЕНТАРИ

Вълкосел07:02 - 04.03.2019
Никой на никого не е виновен. България е традиционно бедна държава, само на 141 години. ДПС колкото е могло е помогнало не само на електората си финансово, но и целия преход да се извърши без жертви както в бивша СФРЮ. Ако всеки под някаква форма е спечелил от присъствието на ДПС , проблемът Ви е защо не сте спечелили повече. Не разчитайте на НЕВОЛЯТА, ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, решавайте сами бъдещето си, а ако и някой Ви помогне да е добре дошло! Инвестирайте в образование на децата си, безценно е. А относно същите муцуни - все някой трябва да бъде!!!
Asaneto18:09 - 26.02.2019
Ima samo edin variant nikoi da ne glasuva za DPS.Tova e nakazanieto.Inache se poluchava kuchetata si laiat kervana si varvi,S drugi dumi te si na kradat nie gi podkrepiame!
кочо16:52 - 26.02.2019
Като ви гледам ми се ходи по голяма нужда!
НЯКОЙ СИ13:55 - 26.02.2019
ГНУС МЕ Е ДА ВИ ГЛЕДАМ... ПОВЯРВАЙТЕ МИ!!!
фифи09:14 - 26.02.2019
Яжте и пиите вашта мама,а ние ще ходим по Европата да бачкаме като идиоти.На евроизборите ще си сменим ролите.
Мильо08:37 - 26.02.2019
Тая курва Минка ли е лицето на ДПС,дето съсипа и хората и кметовете на селата.Махнете я да не грози снимката.Тя и без това е политически труп.
Да17:39 - 25.02.2019
Кражба на 100000 лв всяка година общински пари от фонд ЧИСТОТА.
ДА14:08 - 25.02.2019
Кои млади хора бе, интелигенцията избяга в чужбина.Останаха хрантутниците които чакат да се вредят на държавна хранилка.Всички сте за канавката.Пак ще вадите по площадите ученици със шапки на ДПС колкото да има присъственост на страшните Ви речи.Айде сега заключете коментарите.......те хората вече го видяха, а като заключвате коментарите потвръждавате казаното.
Точно така Мехмед14:03 - 25.02.2019
Едни и същи посерковци.Всички приключи с ДПС, мнооого отдавна.Корпорацията е пред фалит.Имаха навремето някаква цел и идеи, но тая дъвка я дъвчат вече години наред, стана горчива с привкуст на срамни косми.А тия антики на заден фон скоро им е времето и на тях.Какво ноправиха за 20 години на власт освен че народа избяга в чужбина, като оставиха майките и бащите си сами в къщите.
Един13:13 - 25.02.2019
Браво, Мехмед! Защо никой не пита началника, защо съсипаха тютюна и обрекоха хората на мизерия
Мехмед13:02 - 25.02.2019
Пълна мобилизация на всички местни активисти за европейските избори , защото са много важни.А нещо да кажеш началник за притесненията на хората, за безработицата,за ниските доходи,за Хората без доходи и т.н.
Код за сигурност, въведете кода ae5
loading...