Ден на специалностите в ПГ по МСС „П. К. Яворов” - Гоце Делчев

снимки: ПГ по МСС „Пейо Яворов” - Гоце Делчев

Ден на специалностите се проведе на 24 април в Професионална гимназия по механизация на селското стопанство „П. К. Яворов" - Гоце Делчев.

Учениците от всички специалности в професионалната гимназия демонстрираха придобитите в учебните часове знания и умения.

Под вещото ръководство на преподавателите, младите гимназисти с голям професионализъм и желание участваха в организираните състезания.

Готвачите и хлебар-сладкарите мериха сили в надпреварата „Мастър шеф” на ПГ по МСС „П. К. Яворов”.

В категория „Готвач” първо място спечели Виолета Хаджиева от ХII в клас, а майсторски умения в категория „Хлебар-сладкар”демонстрира Борислава Лефтерова от ХII а клас.

Учениците от специалност „Монтъор на селскостопанска техника”участваха в демонстративен демонтаж и монтаж на гориво нагнетателна помпа на тракторен двигател. Най-голям професионализъм показаха Костадин Савов, Никола Каракашев и Ерик Караалиев всички от Х б клас.

Учениците от специалност „Монтьор на горска техника” показаха извършване на сеч в тополово насаждение  във връзка с осигуряване на сервитутна зона под минаващ електропровод.

В показаните знания, умения и компетенции се откроиха учениците от ХІ б клас Любослав Белухов, Боян Балджиев и Али Кунев.

При майсторското управление на учебен автомобил категория „В” се откроиха учениците Иван Терзиев от ХІІ б клас и Сефедин Копривленски  от ХІ б клас.

 

снимки: ПГ по МСС „Пейо Яворов” - Гоце Делчев
снимки: ПГ по МСС „Пейо Яворов” - Гоце Делчев
снимки: ПГ по МСС „Пейо Яворов” - Гоце Делчев
снимки: ПГ по МСС „Пейо Яворов” - Гоце Делчев

КОМЕНТАРИ

Ahmed Pingov16:49 - 26.04.2015
Браво на всички гордея,се че съм бивш въспитаник на тази прекрасна гимназия и на тези добри професионалисти,моите учители!!! Поклон гордем се с вас!!!
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK