Асим Адемов: Болшевишката революция е най-голямата морална катастрофа за човечеството

Евродепутатът Асим Адемов, снимки: Пресслужба

Така наречената “революция“ от 1917 година е може би най-голямата морална катастрофа в историята на човечеството. Всички, които сме живели в общество, създадено от този трагичен социален експеримент, знаем и помним каква беше неговата същина. Беше ни отнета свободата, правото да изговаряме на глас мислите си. Ние  бяхме принудени да живеем в безвремие.

Това каза в пленарната зала в Страсбург евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. Той участва в дебата „Наследството от тоталитарната Болшевишка революция през 1917 г.“, който се проведе по време на пленарната сесия на Европейския парламент.

“Моята родна страна България беше една от държавите, които пострадаха много от това зло. Няма как да забравим например, че последователите на болшевизма - българските комунисти,  извършиха един от най-зловещите атентати в историята на човечеството - взривиха църквата „Света Неделя“ в София”, припомни Адемов.

Той коментира, че пораженията в съзнанието на хората е най-добре да се лекуват с образование и интелект, защото ЕС е инструмент за решаване на проблемите без насилие.

 

Асим Адемов

КОМЕНТАРИ

Д'арт Молл17:12 - 12.12.2017
1986 г. При влизането си в казарма господин Адемов, вече носи на ДС . Той е в списъка на вербувани турци , но поради почналата смяна на иметата тогава , вербувнето му се ускорява. Небезизвестни са подложеските контакти на семейството с комунистически съдии по това време в гр. Гоце Делчев.
ГЕРБ00:07 - 20.11.2017
всички коментари са много точни Асиме ти си една продажна мижитурчица аизказването ти в европарламента е направо смях в празната зала защото и главата ти е празна и освен парашутист друго нищо не става от тебе.
%-'*'-*$6$6$-&10:30 - 17.11.2017
да не забравяме и комунягите Манчо Джуркин и Башо Апашо кйто разбиха Община Гърмен.
читател10:18 - 17.11.2017
един разумен човек още повече евродепутат никога не би направил такова изказване и на общоселско събрание камоли в европарламента защото човечеството върви прогресивно напред с модерни технологии и не се занимава с такива като теб случаини хорица. Но от прост човек като тебе Асиме нямаме големи очаквания.
Адемов07:24 - 17.11.2017
трагичен социален експеримент си ти попаднал случайно в безвремието Герб, и това е разсъждение на евродепутат, срам срам такава ярка посредственост
Маньо - ликето20:58 - 16.11.2017
Да ти се сера на турския сурат кучешки. Благодарение на въпросната революция такива недоносчета като теб са евродепутати. Ти си най- голямата морална катастрофа на герберското тотлитарно управление.
аврора20:12 - 16.11.2017
Наистина ,,болшевишката революция" направи това: унищожи интелигенцията и кадърните, а издигна в култ посредственоста и простотията. За съжаление ,,псевдоевродепутатът"е от вторите!
съсед19:08 - 16.11.2017
асим, нямаш представа колко грозно изглеждат тези твой думи в европарламента, иначе си прав, но това да го каже справедлив човек а не мошенник като теб, питам те директно, ,,КАЗА ЛИ ИМ ТИ НА ТЕЗИ ХОРА ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА ЧЕ ПРЕДСТАВЛЯВАШ ПАРТИЯ ОТ БОЛШЕВИКИ,ЦИОНИСТИ,КОМУНЯГИ ''като агент ,,ЛЕНКО'',неграмотен шпионин, косачкаджия от апк сатовица,първи политически секретар на твоята партия в ощината, по негово предложение се преследват работници, съдий, прокурори, полицай и т. н. и до ден днешен живеем в гнусни болшевишки времена и ти си в тези ,,ЛАЙНА'', говорили сме мнго по тези проблеми-така че гореказаното звучи грозно от твойте уста.
съсед18:21 - 16.11.2017
АКО НЕ БЕШЕ ТАЗИ РЕВОЛЮЦИЯ НАЙ МНОГО ДА ПАСЕШЕ ОВЦЕТЕ В ДЪБНИЦА
Код за сигурност, въведете кода l9n