В събота и неделя установиха 5-ма шофьори да кормуват пияни в Югозапада

Снимка: Infomreja.bg

Те са от Сандански, Благоевград и селата Черна Места, Скрът, Лешница

На 27-и март около 19:18 часа по ул. „Борис Сарафов“ в Сандански е спрян за проверка лек автомобил "Опел Корса". Зад волана бил 66-годишен мъж от Сандански, който шофирал с наличие на 1,78 промила алкохол в издишания въздух.

На следваия ден около 13:55 часа по ул. „Места“ в Якоруда 24-годишен от село Черна Места  управлявал лек автомобил „Опел Астра“ с 2,22 промила алкохол.

В хода на извършената проверка е установено, че автомобилът е с поставени регистрационни табели, които са издадени за друго МПС, а водачът не притежава свидетелство за управление на МПС.

Същия ден около 22:49 часа в района на село Скрът 63-годишен от селото  управлявал лек автомобил „Пежо“ с 1,88 промила алкохол в издишания въздух.

Двадесет минути по-рано по бул. „Св. Димитър Солунски“ в Благоевград 33-годишен от града карал пежо с наличие на 2,06 промила алкохол.

Тази нощ около 00:10 часа по пътя между  Сандански и село Лиляново 51-годишен от село Лешница  управлявал лек автомобил „Опел“ с наличие на 2,35 промила алкохол в издишания въздух.

Срещу тях са образувани бързи производства за извършено престъпление по чл.343Б, ал. 1 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK