Задържаха дилър от Симитли, хванаха и други притежатели на дрога

Снимка: Infomreja.bg

По всички случаи са образувани производства

Снощи около 21,20 ч. в с. Полето е проверен лек автомобил „БМВ“ с 23-годишен водач от Симитли, като у 23-годишен пътник е топче с 3,22 грама канабис, а у 26-годишен спътник– цигара и топче с 3,42 грама канабис.

В хода на работата по случая, от органите на реда е установено лицето, разпространило наркотичното вещество – 33-годишен мъж от с. Брежани. При извършената проверка в обитаваното от него жилище е открита около 1,19 грама канабис.

Също вчера от криминалисти е проверено жилище в Благоевград, където са намерени 107 грама марихуана, електронна везна и метален гриндер. Със заповед за задържане до 24 часа са 20-годишен мъж и 19-годишна жена и двамата от Бобов дол, както и 19-годишна жена от Благоевград.

На ул. „Дунав“ в Гоце Делчев е проверен лек автомобил „Тойота Авенсис“. С техническо средство е установено, че 38-годишният водач на автомобила, който шофира след  употреба на наркотично вещество.

Със заповед за задържане е и 40-годишен мъж от Сандански, който около 11:10 часа вчера по пътя между с. Струмяни и общинския град е управлявал лек автомобил „Опел Астра“ с наличие на 1,50 промила алкохол в издишания от него въздух.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//