В Областна администрация - Кюстендил се проведе годишното отчетно събрание на Областната организация на СОСЗ

Снимки: ОА - Кюстендил

В конферентната зала на Областна администрация - Кюстендил се състоя годишно отчетно събрание на Областния съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва – Кюстендил.

В препълнената зала официални гости бяха областният управител на област Кюстендил Виктор Янев, неговият заместник Силвия Велкова, кметът на Кюстендил Петър Паунов, зам.-кметът Светослав Василев, председателят на Централния съвет на съюза и председател на Общински съвет Кюстендил Иван Андонов, както и генерал-лейтенант от запаса Стоян Топалов.

Мероприятието започна с музикален поздрав от страна на дамите във вокална група „Румяна Войвода“ към Съюза на запасните офицери.

Веднага след това генерал-лейтенант Топалов връчи грамоти на областния управител Виктор Янев, председателя на ОбС Кюстендил Иван Андонов, както и на представителите на част от дружествата в областта.

По първа точка от Дневния ред полковник Йордан Шишков представи годишен отчет за работата на УС и ОблС на СОСЗР – Кюстендил за 2015 година.

По-късно полковник Димитър Панайотов коментира изводите за извършените проверки и направи оценка на проведената отчетна кампания.

Срещата продължи с приемане на финансовия отчет за 2015 година и бюджета за настоящата 2016 година.

На свой ред бе обсъден и приет Плана за работа на УС и ОблС на СОЗР през 2016 година.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK