Три ТИР-а се сблъскаха на Е-79 край Благоевград

снимки: infomreja.bg

Три тежкотоварни автомобила се сблъскаха на главен път Е-79 край Благоевград. Сигнал за инцидента е подаден на спешния телефон 112 към 18.30 ч. тази вечер. На около стотина метра преди тунела при с. Железница в посока Благоевград водачът на ТИР Волво с полска регистрация видял спряла колона от автомобили и рязко натиснал спирачката, в резултат на което камионът му бил ударен от движещия се зад него ТИР Скания с македонска регистрация.

Сканията, управлявана от македонски шофьор от град Щип, пък била блъсната отзад от трети ТИР Волво, също с полска регистрация. 

За щастие при верижната катастрофа няма пострадали. На местопроизшествието има две линейки и екип от "Гражданска защита". 

Три тежкотоварни автомобила се сблъскаха на главен път Е-79 край Благоевград. Инцидентът е станал малко преди 19.30 ч. тази вечер. На около стотина метра преди тунела при с. Железница в посока Благоевград водачът на ТИР Волво с полска регистрация видял спряла колона от автомобили и рязко натиснал спирачката, в резултат на което го ударил движещият се зад него ТИР Скания с македонска регистрация.

Сканията, управлявана от македонски шофьор от град Щип, пък била ударена отзад от трети ТИР Волво, също с полска регистрация. 

За щастие при верижната катастрофа няма пострадали. На местопроизшествието са пристигнали две линейки и екип от "Гражданска защита". 

Заради катастрофата временно е затворен тунелът. Движението се осъществява по обходния път през селата Долно Церово и Железница.

 

ОЩЕ СНИМКИ ОТ КАТАСТРОФАТА ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//