Атрактивното авто шоу "Скорост и високи токчета" скоро в Кюстендил

Снимки: СК "Диамо"

Дами ще мерят сили зад волана на автомобилите си и ще демонстрират шофьорските си умения на 19 май на площад "Велбъжд"

Атрактивното авто шоу "Скорост и високи токчета" стартира тази неделя в гр. Кюстендил. 

Дами ще мерят сили зад волана на автомобилите си и ще демонстрират шофьорските си умения на 19 май на площад "Велбъжд".

Всяка дама може да вземе участие в любителското състезание, стига да има спортен хъс, автомобил и шофьорска книжка.

Шоуто ще бъде незабравимо както за дамите участници, така и за зрителите, които ще се насладят на невероятни демонстрации и атрактивни умения.

Официалното откриване започва в 11:00 часа, а преди това състезателките и автомобилите ще преминат административен и технически преглед.

Организатори на тази интересна инициатива са Община Кюстендил, Спортен клуб по Автомобилизъм "Диамо" с подкрепата на партньори и рекламодатели.

До момента в офиса на организатора са се регистрирали за участие около 15 екипажа от цялата страна, като крайната дата за записване е 17 май.

"Входът за публиката е свободен, а забавата и емоцията са гарантирани. Очакваме едно атрактивно събитие да повдигне настроението и приканвам жителите на град Кюстендил и околността да се разходят, за да подкрепят смелите дами.

Със сигурност е една чудесна възможност за прекарване на почивния неделен ден и ние като организатори ще се постараем да бъде изпълнено с цвят и прекрасни емоции", заяви Диана Стоянова, създател и директор на инициативата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//