Шофьор се заби в дърво на пътя Търговище - Велики Преслав

Снимка: google.com/maps

Взета му е проба за евентуално наличие на алкохол

Около 11 ч на 2.04.2023 г. в оперативната дежурна част на ОДМВР-Търговище е получен сигнал за възникнал пътен инцидент в община Търговище – на пътя между с. Кралево, община Търговище, и с. Имренчево, община Велики Преслав, област Шумен.

По първоначални данни 42-годишен водач от с. Кралево, управлявайки лек автомобил „Волво“ с търговищка регистрация в посока гр. В. Преслав – гр. Търговище, е изгубил контрол над управлението му,  автомобилът е излязъл извън пътното платно и се е ударил в крайпътно дърво.

В резултат на инцидента водачът, който е пътувал сам в колата, е откаран за оказване на медицинска помощ и за прегледи в МБАЛ-Шумен. По предварителни данни вследствие инцидента същият е получил фрактура на крак.

Взета му е проба за евентуално наличие на алкохол в издишания от него въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“. Пробата е отрицателна. 

Току-що е приключил огледът на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Търговище, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK