С голям купон кметове, съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ-Гърмен изпратиха 2015 г. (СНИМКИ)

Снимки: Infomreja.bg

На пищен купон, за да изпратят заедно отиващата си 2015 г. и да си пожелаят много красиви мигове, здраве и успехи през новата година, се събраха снощи в гоцеделчевския ресторант "Орбел" кметове, общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ-Гърмен от всички населени места в общината.

Сред празнуващите бяха заместник-областният управител Асим Адемов и съпругата му, председателят на Общинския съвет в Гърмен Екатерина Татанова, председателката на Общинската избирателна комисия Катя Кардашева, ръководствата на общинската и местната структура, начело с председателя Верхад Ислямов.

Почти до разсъмване веселяците от ГЕРБ-Гърмен не се отделиха от дансинга, където виха дълги хора. Силно впечатление направи, че преобладаващите членове и привърженици на партията са все млади и интелигентни хора. 

Лидерът Верхад Ислямов сподели, че над 70 са подалите молби за членство в ГЕРБ-Гърмен млади хора на възраст до 35 години. От тях 50 % са студенти или наскоро дипломирали се младежи с висше образование.

„Изпращаме 2015 г. с удовлетвореност. Тази година наистина ще остане паметна за всички нас от ГЕРБ-Гърмен. Сякаш в нея намерихме решенията на всички поставяни през годините цели. Най-важното е, че именно през 2015-а помогнахме на така наречения "сокол" да отлети от управлението на общината, че с наша помощ в Общинския съвет в Гърмен вече се работи и се дискутира спокойно по всички въпроси и се вземат правилни решения в полза на жителите на общината. Пожелавам на всички вас и вашише семейства, близки и приятели много здраве, щастие, късмет и весело посрещане на 2016 г., която да е още по-успешна и от тази", пожела на всички празнуващи лидерът на ГЕРБ в Гърмен Верхад Ислямов.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Гърмен09:03 - 31.12.2015
Ачо по-лигави пози не можа ли да направи?
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK