Млад шофьор блъсна семейство пешеходци в Бургас

Снимка: Infomreja.bg

Водачка избяга при ПТП, а друга предизвика верижна катастрофа

На 8 април около 16.54 ч. на бургаската улица "Шар планина" лек автомобил "Фолксваген Пасат", с бургаска регистрация, управляван от 20-годишен бургазлия, при движение на заден ход, блъска преминаващо зад автомобила бургаско семейство – 46-годишен мъж, 44-годишната му съпруга и десетгодишната им дъщеря.

Тримата пешеходци са отведени в УМБАЛ - Бургас, като след преглед е установено, че мъжът получил фрактура на лявата лакътна става - настанен е за оперативно лечение, жената е с контузия на главата, отказала хоспитализация, а момиченцето е без установени наранявания.

На същтата дата около 08.50 ч. на пътя Приморско – Бургас, лек автомобил "Смарт", с бургаска регистрация, управляван от 53-годишна бургазлийка, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол и навлиза в лентата за насрещно движение, като първо избутва правомерно движещия се там лек автомобил "Тойота", с бургаска регистрация, управляван от 40-годишен бургазлия.

Той се блъска в крайпътно дърво, а след това се блъска челно в движещия се отзад лек автомобил "БМВ", с бургаска регистрация, управляван от 47-годишен мъж от руенското село Струя.

От ПТП леко пострадала водачката на смарта, която е прегледана в УМБАЛ-Бургас и освободена.

Ден по-рано на кръстовище между бургаските улици "Христо Ботев" и "Апостол Карамитев" лек автомобил "Опел Мерива", с бургаска регистрация, управляван от 24-годишна жена от Каблешково, с цел включване в трафика, блъска преминаващата по пешеходната пътека 82-годишна пешеходка, която получила общи леки наранявания.

След допускане на пътния инцидент водачка не информирала контролните органи, а напуснала местопроизшествието и е издирена допълнително, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//