Кандидат-кметът на община Сатовча инж. Пламен Поюков стартира предизборната си кампания от родното си село Кочан

снимки: infomreja.bg

Големият салон на читалище „Просвета“ в село Кочан, което е родно на кандидата за кмет на община Сатовча от ПП ГЕРБ - инж. Пламен Поюков, и на някои от кандидатите за общински съветници от листата, се оказа тесен, за да побере желаещите местни жители да се запознаят с екипа на кандидата, с който той има намерение да управлява общината през следващия мандат, ако получи доверието на избирателите.

След официалното представяне на кандидатите за общински съветници и кметовете на населени места инж. Пламен Поюков представи и своята визия за бъдещото управление и развитие на община Сатовча. „Да си кмет е голяма отговорност и за да успее, кметът трябва да бъде преди всичко мениджър, който познава проблемите на хората. Трябва да се определят приоритетите, които да се решават не еднолично и на парче, а цялостно и съвместно от кметския екип и от представителите в новия Общински съвет“, заяви пред жителите на родното си село инж. Поюков. Той предпочете именно от тях да получи подкрепа и силен старт в предизборната надпревара.

Българският евродепутат Мария Неделчева от групата на ЕНП/ГЕРБ бе почетен гост на срещата в село Кочан за представянето на кандидат-кмета Поюков и кандидатите за общински съветници и кметове на населени места. Пред препълнения читалищен салон Мария Неделчева пожела успех на екипа на кандидата за кмет Пламен Поюков, като се ангажира, че ще бъде винаги на разположение за помощ както на община Сатовча, така и на нейните жители от всички населени места.

Мария Неделчева, която е единственият български евродепутат в Комисията по земеделие и развитие на селските райони в Европейския парламент, очерта рамката на дебата за бъдещето на Общата селскостопанска политика и постигнатото до момента. Въпросът със земеделието пряко касае хората от община Сатовча, защото се занимават изключително с тази дейност като източник на препитание. „40% от бюджета на ЕС отиват за Общата селскостопанска политика и всяка държава дърпа чергата към себе си. За съжаление, българските земеделци днес търпят огромни трудности, само защото договореното в предприсъединителния период 2004-2006 г. не е отчитало техните интереси”, заяви Мария Неделчева.

Тя припомни позицията, която защитава от началото на дебатите за бъдещата ОСП: изравняване на преките плащания, опростени процедури и съкратени срокове на плащане, гъвкавост и фиксиране на националните приоритети, намиране на нов финансов инструмент за животновъдите, мястото на младите с цел борбата с обезлюдяването на малките населени райони и ново приоритетно място на планинските и полупланинските райони.

Пред голямата аудитория кандидатът за кмет Пламен Поюков обяви, че на 15 октомври от 14 часа в село Плетена предстои среща с председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

 

КОМЕНТАРИ

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR21:14 - 26.10.2011
TEZI IZBORI BQHA PALNA KORUPCIQ.NAVSQKADE MIMENOVITE HORA RAZDAVAHA PARI SAMO I SAMO DA SPE4ELQT .CELI 2 000 000 LEVA SA RAZDADENI ZA POTKOPI IS CQLATA OBSHTINA,I TO NA KAKVI HORA NA HORA BES MNENIE.NO POUKOV SPE4ELI 4ESNI I NE PODKUPNI GLASOVE.
66622:14 - 19.10.2011
НАРОДЕ ОТ БУДНАТА САТОВЧА,ПРОБУДЕТЕ СЕ ОТ ДЪЛБОКИЯТ СЪН ОТ 12 ГОДИНИ В КОИТО СПИТЕ И НЕ ВИЖДАТЕ КОЙ ВИ ПРДСТАВЛЯВА ПРЕД СВЕТА И ДЪРЖАВАТА!ТУК ЖИВЕЯТ ДОБРИ И СВЕСТНИ ХОРА.КАК ЩЕ ДОПУСНЕТЕ ТОЗИ МАЗНИК И ДВУЛИЧНИК М-ОВ,ЧИЙТО ОБРАЗ ВИДЯФТЕ ВСИТЕ ДА ТВОРИ ЕАД И ООД Т-ААА,В СРЕД ЕВРОПАТА.ВСИЧКИ НА 23-ТИ В СЕКЦИЙТЕ И ОТВОРЕТЕ ПЪТЯ ЗА ПРОМЯНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ23:26 - 18.10.2011
КОЙ ТИ ГЛЕДА И СЛУША ВЕЛКО И СИЕ! БОКЛУК И КРАДЕЦ! СЪБРАХА СЕ,НО НЕ СЕ РАЗБРАХА КОЙ КОЛКО ДА ВЗЕМЕ!
полски21:56 - 18.10.2011
Калпавите велковци пак си показаха лицето в общината,само че тоя път са комбина с мименовото ДПС.И платените драскачи им се обединиха.И на едните и на другите вече им се видя края,маи че ще им секнат и гръбежите от бедната общ.Сатовча.Не можете да простите на качествените хора,които излизат напред,нали?!

FACEBOOK

//