Избират временни кметове на 7 села в Благоевградска община

снимка: infomreja.bg

Седем села в община Благоевград ще имат нови кметове. Това се налага, защото настоящите управници ще се борят за нов мандат на местните избори през октомври. По закон те ще излязат в отпуск на 23 септември, тъй като тогава излизат в официална предизборна кампания. За село Изгрев временно изпълняващ длъжността кмет ще изпълнява Лиляна Христова, главен експерт "Селско стопанство" в общинска администрация в Благоевград.

За Рилци в стола на Живко Чукарски за един месец ще седне Васил Кехайов, технически сътрудник в Общината. За село Церово длъжността временно ще се заеме от настоящия кметски наместник на село Марулево - Любен Парашкански. В Падеш управленски решения временно ще взима Герасим Богдански, кметски наместник на село Габрово.

В Логодаж отива да работи Елена Гръчка, старши експерт "Жилищна политика" в Общината. В село Бело поле за месец ще кметува Елена Стойчева, старши експерт в общинска администрация. В Покровник ще бъде командирован Младен Николов, кметски наместник на село Мощанец. Новите кметове трябва да бъдат одобрени от Общинския съвет, който ще се събере за последен път на сесия този петък.


 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//