Ивайло Златанов, Диана Шекерлийска и Златка Яневска в битка да оглавят РИО-Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив
Бившият просветен шеф Ивайло Златанов е сред кандидатите, внесли документи за участие в конкурса за овакантената от Огнян Соколов длъжност директор на Регионалния инспекторат по образование в Благоевград. Резултатите ще станат ясни следващата седмица.
 
Златанов ръководеше държавното ведомство по време на предишното управление на ГЕРБ. Той бе отстранен от поста от кабинета на Пламен Орешарски. Другата кандидатура е на преподавателката в село Микрево Златка Яневска, която е номинирана от Рефортаморския блок. Кандидат да оглави РИО-Благоевград е и Диана Шекерлива от София.
 
В момента просветният инспекторат се ръководи от временно изпълняващия длъжността Васко Павлов. 
 

КОМЕНТАРИ

99920:35 - 19.03.2015
Какво стана с конкурса? Свърши ли и кой спечели?
време е12:52 - 08.03.2015
Преди време г-н Златанов бе уволнен по поръчка на бившия депутат Андрей Башев, сега се завръща на бял кон, това е повече от сигурно, и както каза преди време един много мъдър учител от Рибново: "Какво време дойде, той ми беше началник, сега аз на него съм началник." Г-н Башев затова излезе в отпуск, но май и това няма да го спаси. Елементарно е, прекратява му се отпуска и бива уволнен, за да продължи падението му, все по-надолу и по-надолу, докато стигне дъното, и като стигне дъното аллах да му върне всичкото това, което той стори на хората.
микрево16:36 - 07.03.2015
Срсмно е дори това,че Златка си е подала документите.Тя неможе една справка да направи,един тест-проверете.Срам и позор за образованието.Бива я само в интригите.
Сигурен15:37 - 07.03.2015
Златанов няма да е повече,защото Златка Яневска си е оплела кошницата с Христо Явраков от Булгартабак.Всички говорят,че са любовници и той дава мило и драго да е направи шефка на РИО. Какво от това,че тя с 10 ромчета не може да се оправи в Микрево? Важно е,че прави други сладки работи на когото трябва.Чул съм пикантни истории за нея,но не ми се коментира,че тя не си струва.В Микрево се знае всичко.

FACEBOOK