Инцидент с личния "Боинг" на Тръмп на летище във Флорида

Снимка: БТА

Ударил се е в друг самолет

Частният "Боинг 757" на бившия американски президент Доналд Тръмп е ударил друг корпоративен самолет при рулиране на международното летище в Уест Палм Бийч в щата Флорида в неделя, предаде Ройтерс, като се позова на съобщение днес на източник, запознат с инцидента.

В изявление на Американската агенция за гражданско въздухоплаване се казва, че частният самолет на Тръмп се е сблъскал с друг корпоративен самолет, който е бил паркиран и е бил без пътници или екипаж на летището в южната част на Флорида. В изявлението не се споменава, че самолетът е принадлежал на Тръмп. Инцидентът е станал в зона на летището, където агенцията не насочва самолетите, се казва още в изявлението, според което в момента се води разследване, посочва БТА.

Предизборният щаб на Тръмп не е отговорил още на искането на Ройтерс за коментар. Той проведе в събота предизборен митинг в град Уайлдуд в щата Ню Джърси. Инцидентът е станал, след като самолетът се е приземил на летището в Уест Палм Бийч около 1:20 ч. през нощта в неделя.

Частният самолет "Боинг 757" на Тръмп е основен атрибут от предизборните митинги на неговата кампания на американските летища. На един от тези митинги в щата Охайо през март неизвестен глас съобщи: "Тръмп Форс 1, кацането е разрешено".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//