ГЕРБ – Гоце Делчев: С неоснователни жалби няма да се дискредитират добрите ни намерения

ПП ГЕРБ – Гоце Делчев излезе със своя позиция по повод жалба от Богдан Боцев – кандидат за общински съветник от листата на ПП “БСП“ в община Гоце Делчев. В нея се казва:

"Уважаеми жители на Гоце Делчев,

Преди броени дни с огромно учудване установихме, че в Общинската избирателна комисия е подадена жалба от Богдан Боцев – кандидат за общински съветник от листата на ПП БСП. Жалба, която, разбира се, се оказа абсолютно неоснователна.

Жалба, която се опира на абсурдни твърдения – че кандидатът за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ – Георги Андонов – и кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ са провеждали агитация в училища на територията на общината.

Разбира се, ние търпеливо изчакахме решението на ОИК – и то е интересно. Не само защото жалбата е неоснователна, а защото се опира на „устни сигнали“. В случая – клевети.

Ще цитираме само част от решението на ОИК, за да докажем, че тази „жалба“ е всъщност нескопосан опит да бъде дискредитиран политическия опонент – „Към жалбата не са приложени доказателства, но същевременно се изисква от ОИК Гоце Делчев да събере такива и при установяване на истиността на твърденията на жалбоподателя да бъде взето решение“. Доказателства не могат да бъдат измислени, след като не съществуват.

„Агитацията на деца“ се състои очевидно в провеждане на срещи с учителските колективи. „Агитацията“ се състои в това, че народният представител от ПП ГЕРБ Даниелав Савеклиева за пореден път организира посетителска група от дванадесетокласници в сградата на Народното събрание, за да ги запознае от първо лице със законодателния процес в Република България.

Агитация на деца ли е организирането на среща между евродепутата Андрей Новаков и учителските колективи? Среща, в рамките на която бяха обсъдени редица бъдещи проекти.

Агитация на деца ли е това, че на децата в Борово бяха подарени топки, от които те наистина имаха нужда?

Няма да приемаме с мълчание клевети от типа на тази, че сме прекъсвали учебния процес. Няма да приемем – само защото сме в условия на предизборна кампания - да се дискредитират добрите ни намерения. Ние сме достатъчно открити, водим кампания с ясни послания и заставаме зад думите си.

Очакваме публично извинение. Публично извинение за това, че чрез клевети се правят опити да се дискредитират добрите ни намерения!"

 

ПП ГЕРБ – Гоце Делчев

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//