ГЕРБ - Дупница, проведе отчетно-изборно събрание

Снимки: ГЕРБ

За председател отново бе издигнат Ивайло Константинов

Отчетно-изборно събрание проведе общинската структура на ПП ГЕРБ - Дупница, по време на което бяха направени номинации за председател,
организационен секретар и членове на ръководството. Подкрепата на членовете на структурата отново получи досегашният председател Ивайло Константинов.

Номинации бяха направени още за зам.-кмета Крум Милев и общинския съветник Емил Гущеров. Членовете на дупнишката организация издигнаха номинации също и за организационен секретар - на досегашния такъв Крум Милев, Емил Гущеров, Даниела Петрова и Радослава Чеканска.

За членове на ръководството бяха номинирани: инж. Методи Чимев, Емил Гущеров, Йордан Йорданов, Радослава Чеканска, Иван Шатровски, Емилия Елчинова, Крум Милев, Димитър Крекманов, Ивайло Константинов, д-р Матей Попниколов, Радослава Велинова, Богомил Костов, Васил Тонев и Йордан Бельов.

Съставът на новото ръководство на ГЕРБ в Дупница ще бъде окончателноутвърден след решение на Изпълнителната комисия на партията.

Гост на събранието бе областният координатор на политическата сила Даниел Данчев. Той поздрави членовете и симпатизантите в Дупница за
силната им подкрепа и екипна работа по време на предизборните кампании през изминалата година.

По време на събранието отчет на дейността на организацията направи досегашният председател Ивайло Константинов. “Изборните шампиони в
Дупница - на всички избори, с изключение на тези за президент, бяхме ние”, посочи Константинов и изказа своята благодарност към присъстващите и към всички, подкрепили ГЕРБ - СДС.

Константинов коментира и ситуацията в държавата и пълния управленски провал на правителството. “Добрата новина е, че дните на тези профани са преброени. И аз мога да се гордея с това, че съм един от първите, които надигнаха глас срещу тях, участвайки в организационния комитет на
най-мащабния протест, провеждан в България за втори пореден път в рамките на един месец.

Призовавам всеки един от вас: оттук нататък започва въстанието - на 18-ти май се излиза на протест…. Вече искането е за оставка на цялото правителство. Нека всеки от вас бъде достатъчно активен, защото нас не ни управляват хора, които искат промяната.

Нас ни управляват хора, свързани с най-тежката част от Държавна сигурност”, заяви Ивайло Константинов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK