Емил Илиев подписа договор с МРРБ за над 290 хил. евро

снимка: Община Струмяни

Вчера кметът на община Струмяни  Емил Илиев сключи договор  по проект “Подобряване на качеството и достъпността до социални услуги в общините Струмяни и Карбинци” за финансиране по Втора покана на Трансграничната програма България – Македония на стойност 499 452 евро, като частта за община Струмяни е 293 839 евро.

За община Струмяни е предвидено съществуваща сграда общинска собственост /бивше читалище/ в с. Раздол да се преустрои в Защитено жилище за хора с психични разстройства.

Строителните дейности включват ремонт на цялата сграда, покривната конструкция обособяване на стаи по двама със санитарни възли, цялостно оборудване и обзавеждане, осигуряване на достъпна среда за хора с увреждания – доставка и монтаж на асансьор за достъп до втори етаж на сградата.

Капацитетът на обновената сграда е за 10 жени, изведени от Дом за възрастни хора с психични разстройства в село Раздол и обособяване на зала за общи събирания на домуващите от трите защитени жилища.

 

КОМЕНТАРИ

iliana09:30 - 01.05.2013
EEEEEEEEEE goljma zloba vmesto da se gleda za dobroto horata zlobejt 4e ne e Чиликов.
vancho23:45 - 30.04.2013
Отново напразно "тупане в гърдите"! Договора много лесно се подписва, когато някой ти е направил добър проект, внесен и защитен. Поздравления за екипа на г-н Чиликов. Добре, че имате добро наследство г-н Илиев ......
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//