Днес до обяд времето ще е облачно, след обяд - слънчево

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 8 и 13 градуса

Днес преди обяд над страната ще има значителна облачност, но само на отделни места ще превали слаб дъжд, в планините - слаб сняг. В сутрешните часове на места в Горнотракийската низина ще има намалена видимост. След обяд над по-голямата част от страната облачността ще намалее до предимно слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 8° и 13°, в София - около 9°.

Над планините преди обяд ще има значителна облачност и на отделни места ще превали слаб сняг. След обяд облачността ще намалее до предимно слънчево време. Ще духа силен вятър от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - около 5°, на 2000 метра - около 0°.

Над Черноморието преди обяд ще бъде облачно, но ще е почти без валежи. След обяд облачността ще намалее до предимно слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максимални температури: 10°-12°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца. През деня ще се задържи почти без промяна.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 48 мин. и залязва в 16 ч. и 52 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 4 мин. Луната в София изгрява в 7 ч. и 22 мин. и залязва в 16 ч. и 05 мин. Фаза на луната: един ден преди новолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK