Днес до обяд ще е облачно и мъгливо, след обяд - с разкъсана облачност

Снимка: Infomreja.bg

Повишение на температурите, максимални между 5 и 10 градуса

Днес на много места в равнинната част на страната и котловините ще бъде с ниска облачност или мъгла, в отделни райони с ръмеж. Подобрение на видимостта и разкъсване на облачността ще има в часовете след обяд. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен югоизточен вятър. Дневните температури ще се повишат и преобладаващите максимални ще са между 5° и 10°, по-ниски ще останат в Северозападна България, в София - около 6°.

Над планините облачността ще бъде променлива, по-често значителна. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, предимно ниска. Ще духа слаб и умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са 9°-11°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала.

Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще е по-ниско от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 41 мин. и залязва в 16 ч. и 52 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 10 мин. Луната в София залязва в 13 ч. и 14 мин. и изгрява в 0 ч. и 39 мин. на 06.12 Фаза на луната: последна четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK