ДАРТС ТВ е новата Bulgarian Broadcast Group

Снимка: BBG

ДАРТС ТВ отпразнува своя 15-и рожден ден!

ДАРТС ТВ отпразнува своя 15-и рожден ден!

Пищно тържество се състоя в компанията на колеги и приятели на регионалната телевизия.

И типично за медиите – веселбата върви редом с новината. Основателят на ДАРТС ТВ – Стоян Реджов, съобщи, че телевизията сменя своето име и параметри.

ДАРТС е новата Bulgarian Broadcast Group – BBG, която вече е част от националния ефир.

За доброто настроение на гостите, дошли да отпразнуват заедно с екипа на  BBG, се грижиха артистите от Ансамбъл „Пирин“, Шкумбата, Володия Стоянов.

И както на всеки рожден ден, така и това празненство не се размина без торта, разрязана от Ирина Жерева – дългогодишен кореспондент на бТВ и част от екипа на ДАРТС.

На 20.07.2007 г. с много любов шепа хора дадохме старт на ТВ ДАРТС. В първите месеци прохождахме. След една година бяхме здраво стъпили на земята, а след седем бяхме уверени в своите способности. През офиса на телевизията минаха десетки ентусиасти, които се учеха да бъдат журналисти. Учеха се да търсят истината и да бъдат пробивни и обективни. Днес, 15 години по-късно, е време ТВ ДАРТС да поеме по нов път. Време е семейството ни да стане по-голямо, още по-сплотено и силно! Затова приехме подадената от страна на Пол Белогур ръка. Новият собственик на телевизията е доказал се предприемач, с опит в различни сфери. ТВ ДАРТС е най-новият му проект. Целта ни е да бъде и най-успешният. След 15 години като регионална медия ТВ ДАРТС минава на по-високо ниво, но остава постоянна в амбициите си да търси истината и да е винаги първа в центъра на събитията!, споделиха от екипа на телевизията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK