Дарителска акция в Дома за деца, лишени от родителски грижи в Гоце Делчев

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

На много гости се радваха в навечерието на Рождество Христово и новата година възпитаниците на Дома за деца, лишени от родителски грижи “Иван Кюлев“ в Гоце Делчев. В дарителската акция се включиха Ротари  клуба, младежкото обединение на БСП, евродепутатът Мария Неделчева и редовният дарител футболист Дани Златков, който пристигна за тържеството специално от столицата.

Децата посрещнаха многобройните си гости с красиви коледни ритуали и обичаи с много песни, стихотворения и невероятно красиво представление. За развитието на артистичните умения на талантливите малчугани успешно се спрявя психологът Вангелия Зимбилева.  

Ден след благотворителния концерт, на който членовете на младежкото обединение на БСП събраха сумата от 2000 лева, дядо Коледа и Снежанка посетиха децата от дома “Иван Кюлев", за да направят обещаното за празника коледно дарение. Добрият старец и неговата помощничка подариха за фитнесзалата в дома тренажор и няколко радиатора.

Ротарианците отрупаха малчуганите с лакомства и играчки, евродепутатката Мария Неделчева, чрез своята сътрудничката Мария Милева, изпрати на възпитаниците на дома поздравителна телеграма и огромна торта.Ротарианците отново проявиха своята щедрост и любов към децата, като ги отрупаха с играчки, топки за футбол и баскетбол и много други подаръци.

С пълен багажник с лакомства, специално за коледното тържество на децата от дома, пристигна от столицата и футболистът Дани Златков. Дарителите и многото гости пожелаха на децата, учителите и възпитателите много здраве късмет, отлични успехи в училище и живота, а те от своя страна ги дариха с най-красивите и щастливите детски усмивки.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK