Цветанов: Убедителна победа на ГЕРБ е важна, за да е ясно кой носи политическата отговорност

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

Убедителна победа на ГЕРБ е важна, така ще е ясно кой носи политическата отговорност. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата в партията в Благоевград Цветан Цветанов, който се срещна с работниците от два цеха в Благоевград.

На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители от ГЕРБ Даниела Саваклиева, Йордан Андонов, Венцислав Хросинков. „Тази една година и половина, в която управляваше Тройната коалиция, е тотално загубена за България и няма връщане назад. Когато не гласуваме, ситуацията в държавата остава същата, а когато има висока избирателна активност, знаем, че отиват на власт тези, за които най-много хора са гласували и от тях може да се търси отговорност”, обясни Цветанов.

Той подчерта, че ГЕРБ е единствената политическа сила, която е представила до момента управленската си програма. „Навсякъде ме питат какво ще направим за безработицата, за високите сметки за ток, акцент в програмата ни не лучайно е програмата за енергийна ефективност. С нея ще санираме както производствени помещения, така и старите панелни блокове. Това от една страна ще даде възможност на малкия и среден бизнес за работа и така ще осигурим заетост на много хора, от друга, ще има ефект и върху домакинствата, като ще се намали разхода на електроенергия”, каза още Цветан Цветанов.

По думите му това е реална стъпка, а не популистки обещания за разкриване на 250 000 нови работни места, каквито даде БСП преди година, а вместо това безработните в момента са се увеличили с повече от 40 000 души.

”Само ПП ГЕРБ може да върне доверието на Европа, затова разумният избор е №9 в бюлетината”, призова Цветан Цветанов.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

КОМЕНТАРИ

senko13:14 - 14.09.2014
ubeditelna pobeda shte imate na kukovo lqato pik onova lainarsko ostrie mistir senko asim adem ako shte i 5 svatbi da napravi v denqa na izborite pak v rodnoto mu selo 89 glasa tozi izleze po dolen i ot ciganite za da si dokara nqakoi glas ot turciqa pravi svatba na zet a ma to i edin zet stana za smqah i v bilgariqa i v turciqa ne moga da vi kaja kakvo se govori za zet mu zashtoto shte mi iztriqat komentara za necenzurno sidarjanie no komentarite sa qaki
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK